Csakrasor Nyomtatás

Csakrasorunkon testünk hét fő csakrája jelenik meg. Ez egy olyan jelképrendszer, amely tisztítja és harmonizálja csakráinkat, auránkat, és energiarendszerünket.

 

Csakráink szemmel nem látható energia befogadó tölcsérek, melyek felveszik az Univerzumból felénk áramló energiákat. Életünk során, azonban, könnyen begyűjtenek alacsonyabb rezgéseket, amelyek energiablokkokat okozhatnak, hiszen keresztül mehetünk olyan szituációkon, és érzelmi tapasztalásokon, melyek következtében csakráink elzáródhatnak, alul, vagy felül működhetnek. Egészséges működésükhöz fontos folyamatos tisztításuk. Ehhez nyújt hatásos segítséget csakrasorunk, melynek rezgései segítik a vele kapcsolatban álló csakrákat megtisztítani és harmonizálni.

 

Csakrasorunk letisztultabb és modernebb változatban is készül. A csakrákat a hozzájuk társított szanszkrit szimbólumokkal ábrázoljuk. Az egyes csakrákat, külön-külön is megjelenítjük termékeinken, így kapható gyökér, szakrális, napfonat, szív, torok, harmadik szem, valamint korona csakrával díszített termék is: kendő, terítő, párnahuzat.

 

Termékeinket ajánljuk meditációhoz, gyógyító munkához.

 

Hogyan használjuk a csakrasort?

 

Ajánljuk hogy a csakrasort helyezzük lakásunk vagy irodánk olyan pontjára, ahol sokat tartózkodunk.

 

Amikor tudatosan dolgozunk a csakráinkkal, akkor álljunk a csakrasor elé, szemben, vagy háttal, ki hogyan érzi. Kérjük, engedélyezzük és hagyjuk a gyógyító, harmonizáló energiák működését és ha szükségét érezzük, akkor hunyjuk le a szemünket.

 

A csakrasálat nyakban is hordhatjuk.