55 Atlantiszi Kristály Nyomtatás


Ezen kristály szimbólumok, melyek az Isteni Valóság energiáit hordozzák, az ősi atlantiszi civilizáció idejéből származnak. Atlantisz süllyedése idején, Toth összesen 72 tanítványával a Tudást, a Teljes Igazságot, a Minden–Ami-Van kinyilatkoztatását a Gízai Nagy Piramisba helyezte. Termeket hoztak létre, melyeket emberi módszerekkel nem lehet felkeresni. Ezek a termek elzártak és lepecsételtek, így 72 rejtett kamra és kristály van a piramisban, melyek részei a piramisnak, de nem a 3D fizikai szintjén. Ezek azok a kristályok, melyekből 54-et már megkapott az emberiség, mivel az Égiek az ősi tudás magvait 72 kristályba töltötték, így őrizve ezen letünt világ bölcsességét. Az 55-ik kristály Kryon rezgésével és tudásával van megáldva.

Hogyan használjuk az 55 Atlantiszi Kristály szimbólumokkal ellátott ezotextilt?

Mivel ezek a kristályok az Isteni Valóság rezgéseit hordozzák, ezért erőteljes tisztító és rezgésszint emelő hatásuk van, de ha tudatosan fókuszálunk a szimbólumok kristály és szám rezgésére gyorsabban és hatásosabban fejlődhetünk.

Megérzéseinkre hagyatkozva válasszuk ki azt a kristály szimbólumot, -s ezáltal az adott magas tudatosságú Fénylényt- melynek energiájára szükségünk van, és a textilt kezünkbe tartva, rajta ülve, esetleg elénk helyezve nyiljunk meg az energiáknak. A szimbólumokat az auránkba is belerajzolhatjuk, miközben meditálunk.
Alátétként használva ételeinket és italunkat is feltölthetjük velük.


Az 55 atlantiszi kristály szimbólumokat Sabine Sangitar német tisztánlátó és tisztánhalló Kryon médium csatornázta, aki egy 48 lépésből álló, nemzetközi akkreditált Kryon Iskolát vezet. Magyarországon a Kryon iskolát Kálmánné Soós Éva médium (Kryon Műhely) vezeti, aki sok szerettel várja az érdeklődőket az alábbi elérhetőségeken: 

Tel: 0630/65-90-565
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.