You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Ezotextil Kft.

12 Csillagjegy 70x70 cm-es szatén terítő

4,500 Ft
  • Termékkód: EZT007
  • Elérhetőség: Készleten

70x70 cm-es szatén terítő.

A csillagok és a bolygók állása hatással van életünkre és mindennapjainkra. Erre már évezredekkel korábban rájöttek az emberek, és keresték az összefüggéseket a csillagok állása és a földi események között. Ebből fejlődött ki az asztrológia tudománya.

 

Földi életünk valójában a Lélek fejlődésének egy iskolája, amit mielőtt leszületünk a Földre, gondosan megtervezünk. A horoszkópunk tartalmazza mindazon képességeinknek, lehetőségeinknek, valamint előző életbeli történéseinknek a kódjait, ami befolyásolja jelen létezésünket.

 

Ezotextileink között megtalálhatóak a csillagjegyek energiáit képviselő szimbólumok is. Ha a közelükben tartózkodunk, az általuk képviselt energiák segítségével tudatosan is felkészülhetünk az éppen aktuális feladataink könnyebb elvégzéséhez. A csillagjegyek energiái felszínre hozhatnak olyan bennünk szunnyadó ősi blokkokat is, amelyek akadályozzák a jelenlegi feladataink megoldását. Ha már azonosítottuk a blokkjainkat, akkor könnyebb felismerni hogy hol érdemes változtatnunk.

 

Választékunkban megtalálhatóak mind a 12 csillagjegy szimbólumot külön-külön ábrázoló terítők, kendők, és párnahuzatok, valamint a 12 csillagjegyet együtt ábrázoló textil termékek is.

Kapcsolódó termékek