You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Ezotextil Kft.

Csakrasor 2.

4,500 Ft
  • Termékkód: EZT002
  • Elérhetőség: Készleten
Tagek: csakrasor

22x135 cm-es csakrasor.

Csakrasorunkon testünk hét fő csakrája jelenik meg. Ez egy olyan jelképrendszer, amely tisztítja és harmonizálja csakráinkat, auránkat, és energiarendszerünket.

Csakráink szemmel nem látható energia befogadó tölcsérek, melyek felveszik az Univerzumból felénk áramló energiákat. Életünk során, azonban, könnyen begyűjtenek alacsonyabb rezgéseket, amelyek energiablokkokat okozhatnak, hiszen keresztül mehetünk olyan szituációkon, és érzelmi tapasztalásokon, melyek következtében csakráink elzáródhatnak, valamint alul, vagy felül működhetnek. Csakráink egészséges működéséhez fontos folyamatos tisztításuk. Ehhez nyújt hatásos segítséget csakrasorunk, melynek rezgései segítik a vele kapcsolatban álló csakrákat megtisztítani és harmonizálni

Csakrasoraink letisztultabb és modernebb változatokban is készülnek. A csakrákat a hozzájuk társított szanszkrit szimbólumokkal ábrázoljuk. Az egyes csakrákat külön-külön is megjelenítjük termékeinken, így egyenként is megvásárolhatóak terítő, kendő, párnahuzat… stb. formátumokban.

Termékeinket ajánljuk meditációhoz, és gyógyító munkához.

Hogyan használjuk a csakrasort?

Ajánljuk hogy a csakrasort helyezzük lakásunk vagy irodánk olyan pontjára ahol sokat tartózkodunk.

Amikor tudatosan dolgozunk a csakráinkkal, akkor álljunk a csakrasor elé, szemben, vagy háttal, ki hogyan érzi. Kérjük, engedélyezzük, és hagyjuk a gyógyító, harmonizáló energiák működését és ha szükségét érezzük, akkor hunyjuk le a szemünket.

A csakrasálat és kendőt nyakban is hordhatjuk.

Kapcsolódó termékek