You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Ezotextil Kft.

Unikornis - Erdő 70x70 cm-es szatén terítő

4,500 Ft
  • Termékkód: EZT245
  • Elérhetőség: Készleten

70x70 cm-es szatén terítő.

Az Unikornisok az Angyalokhoz hasonlóan a hetedik dimenzióban léteznek. Az Aranykor idején, Atlantiszon éltek szoros kapcsolatban az emberekkel. Atlantisz rezgése később annyira lecsökkent, hogy az Unikornisok már nem tudtak létezni abban a rezgésben, így visszahúzódtak a Szíriuszra, szülőbolygójukra. Majd, ahogy elkezdett a Föld rezgésszintje újra emelkedni, úgy vált lehetővé az Unikornisok visszatérése.

Az unikornisok segítenek emlékezni arra, hogy kik is vagyunk valójában, valamint ezek a szeretetet és fényt sugárzó lények segítenek beteljesíteni születésünk előtt kötött egyezségeinket. Míg az Angyalok a Szívünkön, az Unikornisok a Lelkünkön keresztül kommunikálnak velünk.

Diana Cooper az Unikornisok Csodája című könyve szerint, a tisztánlátók az Unikornisokat olyan ragyogó fehér lovakként írják le, melyeknek a homlokcsakrájukból csigavonalszerűen tekeredő fényszarv sugárzik. Ez a szarv isteni energiát sugárzó varázspálcához hasonlítható, mellyel érzelmi, testi, és lelki sérüléseinket képesek meggyógyítani, valamint ihletet, reményt, bátorítást, és világosságot hoznak az életünkbe.

Kapcsolódó termékek