You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Ezotextil Kft.

Angyalok

Az angyalok az Isteni Valóság legtisztább fényének Égi Lényei, akik segítenek minket életünk különböző területein. Az angyal szó jelentése 'Isten Hírnöke', mivel ők közvetítik a Teremtő üzeneteit a Kozmosz különböző pontjaira.


Az angyalok képesek a felszín alá látni és felfedezni a bennünk rejlő 'Istenit', ezért mindenkit feltétel nélkül szeretnek és tisztelnek. Ők a bennünk élő Isteni fényre és potenciálra fókuszálnak, nem pedig emberi hibáinkra. Az angyalok nem ítélkeznek, hanem szeretetet hoznak az életünkbe, tanítanak és oltalmaznak bennünket. Biztonságban vagyunk az angyalokkal és feltétlenül megbízhatunk bennük!


Nem számít hogy hívők vagyunk vagy szkeptikusok, hiszen az angyalok hisznek és bíznak mindannyiunkban, mert látják belső fényünk isteni szikráit, és ismerik isteni tehetségeink aspektusait, valamint tudatában vannak földi küldetésünknek, és segíteni szeretnének nekünk. Mindemelett, azonban, az angyalok nem avatkozhatnak bele az emberi sorsokba; ha segítségre van szükségünk, kérni kell Őket. Egyetlen egy kivétel van ez alól, amikor valaki úgy kerül életveszélyes körülmények közé,hogy még nem végezte el a vállalt feladatait.


Bár sok vallás megemlíti az angyalokat, nem tartoznak semelyik felekezethez sem. Az angyalok bármely vallási és spirituális eszménnyel együtt dolgoznak, ezért nem kell megváltoztatni nézeteinket és hiedelem-rendszereinket ahhoz, hogy együttműködhessünk velük.


Minden angyalnak, arkangyalnak és egyéb emelkedett lénynek megvan a saját speciális területe melyben Ő tud a leghatásosabban segíteni nekünk. Az alábbiankban megemíltjük a legismertebb arkangyalokat és a hozzájuk rendelt aspektusokat:


Arkangyalok:


Az arkangyalok azok az angyalok akik figyelemmel követik Őrangyalaink tevékenységeit. Az Őrangyalok és Arkangyalok feladatköreikhez tartozik a Föld és a Föld élővilágának segítése.


Ariel arkangyal:


Nevének jelentése 'Isten Oroszlánja'. Ariel elhozza nekünk a Bőséget; segít nekünk megteremteni a fizikai létünkhöz szükséges eszközöket, például az otthonunkat, a pénzt és egyéb földi javakat. Szívesen segít a természetvédelemmel kapcsolatos célokban és az állatok gyógyításában.


Azrael arkangyal:


Nevének jelentése 'akit Isten megsegít'. Ő nyújt vígaszt a gyászban, és szeretettel teli szívvel mutat utat az elhunyt Lelkeknek a Fény felé.


Gabriel arkangyal:


Nevének jelentése 'Isten hírnöke'. Segít nekünk a kreatív írásban, tanításban, szeretetével körbe öleli a szülő-gyermek viszonyokat, és segít magunkban felfedezni a kegyelmet, a fegyelmet, és az örömöt.


Haniel arkangyal:


Nevének jelentése 'Isten dicsősége'. Kapcsolatban áll a Vénusz bolygóval, és a Holddal. Segít nekünk befogadni a finom, érzékeny energiákat, és bevonzani életünkbe a szépséget. Gyógyítja a nőket a menstruációs ciklusok alatt, valamint lágy energiáival segít a tisztánlátásban.


Jeremiel arkangyal:


Nevének jelentése 'Isten kegyelmessége'. Segít nekünk az érzelmeink tisztázásában, valamint számvetést készíteni az életünkről, hogy megbocsáthassunk magunknak és másoknak. Segít nekünk megtervezni és bevonzani a pozitív változásokat.


Jophiel arkangyal:


Nevének jelentése 'Isten szépsége'. Meggyógyítja a negatív és zavaros szituációkat, segít szépséget és szervezettséget vonzani gondolatainkba, otthonunkba, munkahelyünkre, és környezetünkbe. Jophiel segít életünkből kitakarítani a negatív energiákat.


Metatron arkangyal:


Metatron arkangyal élt a Földön, ő volt Énok próféta. Angyali energiáival segíti az embereknek megtisztítani a körülöttük lévő teret. Bátran hívjuk segítségül csakráink tisztításához és karbantartásához is.


Mihály arkangyal:


Nevének jelentése 'olyan mint Isten'. Az emberek őt tartják a leghatalmasabb és legerősebb arkangyalnak. Bátran hívjuk segítségét félelmeink és a körülöttünk lévő negatív energiák leküzdéséhez. Energiáival óv és védelmez bennünket amikor szükségünk van rá, valamint erőt és bátorságot ad.


Raguel arkangyal:


Nevének jelentése 'Isten barátja'. Segít kapcsolatainkban harmóniát és egyensúlyt tartani, valamint gyógyítja a félreértéseket. Bölcsességével és szeretetével segít felülkerekedni a fájdalom, harag, és düh energiáin, s feltöltődni az együttérzés rezgéseivel. 


Rafael arkangyal:


Nevének jelentése 'Ő, aki meggyógyul/meggyógyít'. Lágy energiáival meggyógyít minket, valamint útmutatást nyújt és együtt dolgozik a gyógyítókkal. Segíti az utazókat, és bőséget vonz az életünkbe.


Raziel arkangyal:


Nevének jelentése 'Isten titkai'. Raziel bölcsességével segít feloldani spirituális és pszichikus blokkjainkat. Segíti nekünk a tisztánlátásban, valamint segít megfejteni álmaink jelentését, és felszínre hozni előző életeink emlékeit.


Sandalphon arkangyal:


Sandalphon arkangyal is élt a Földön, ő volt Elijah próféta. Sok területen segít bennünket: gyógyítja az agressziót, továbbítja imáinkat a Teremtő felé, valamint inspirációval és szeretettel szolgál a zenészek számára, különösen a zenével gyógyítóknak. 


Uriel arkangyal:


Nevének jelentése 'Isten Fénye'. Ő a bölcsesség, tudás, és megértés arkangyala. Segít nekünk a tisztánérzékelésben, a tudás felszínre hozásában, valamint az elvárások leküzdésében.


Zadkiel arkangyal:


Nevének jelentése 'Isten igazságossága'. Zadkiel a kegyelem és jóakarat angyala. Segít nekünk az emlékezetünk felfrissítésében és gyógyításában. Végtelen tudását szívesen megosztja velünk, és emeli rezgésszintünket.Ha felkeltettük érdeklődését és szeretne angyalos-arkangyalos képeket akkor jelentkezzen az alábbi elérhetőségen:


E-mail: ezotextil@gmail.com


70x70 cm-es muszlin kendő...
4,500 Ft
30x35 cm-es szatén akasztós kép...
1,800 Ft
35 cm átmérőjű, és 2 cm vastag bársonyos posztó anyagból készült ülőpárna, amiben szivacsos töltet van. ..
4,500 Ft
40x50 cm-es akasztós kép...
3,200 Ft
35x45 cm-es szatén párnahuzat...
4,500 Ft
40x50 cm-es szatén akasztós kép...
3,200 Ft
40x50 cm-es akasztós kép...
3,200 Ft
40x50 cm-es akasztós kép...
3,200 Ft
40x50 cm-es akasztós kép...
3,200 Ft
30x35 cm-es szatén akasztós kép...
1,800 Ft
35x45 cm-es szatén párnahuzat...
4,500 Ft
40x50 cm-es akasztós kép...
3,200 Ft
40x50 cm-es akasztós kép...
3,200 Ft
30x35 cm-es szatén akasztós kép...
1,800 Ft
35 cm átmérőjű, és 2 cm vastag bársonyos posztó anyagból készült ülőpárna, amiben szivacsos töltet van. ..
4,500 Ft
40x50 cm-es akasztós kép...
3,200 Ft
40x50 cm-es akasztós kép...
3,200 Ft
40x50 cm-es akasztós kép...
3,200 Ft
40x50 cm-es akasztós kép...
3,200 Ft
40x50 cm-es akasztós kép...
3,200 Ft
30x35 cm-es szatén akasztós kép...
1,800 Ft
40x50 cm-es akasztós kép...
3,200 Ft
40x50 cm-es akasztós kép...
3,200 Ft
Mutatás 1-től 23-ig 23 termékből (1 oldal)