You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Ezotextil Kft.

Delfin

Az unikornisokhoz hasonlóan, a delfinek is a Szíriuszról származnak. A Földet segítő elementálok – Tündérek, Koboldok, Unikornisok, Nimfák, Sellők, stb… - nagy családjába tartoznak. A Földön való újjászületésükkor már magukban hordozzák minden idők bölcsességét, lényükben elraktározzák az itt megélt élményeket. A delfinek az univerzális tudás más és más szeletét hordozzák. Ezek a csodás lények képesek telepatikus információkat küldeni az embereknek.

 

A delfinek és a bálnák őrzik a Föld Akasha krónikáját. 


A delfinek a kozmikus világegyetem gyógyító; a feltétel nélküli öröm és szeretet energiáival gyógyítanak. Hívjuk a delfineket amikor nagyon egyedül érezzük magunkat, vagy mély szomorúságot érzünk. 


A Feng Shui szerint, ha párosával jelenítjük meg a delfineket, akkor segítenek a párkapcsolati problémáink megoldásában is. 

 

Gyógyító képességeiket súlyosan sérült gyerekek rehabilitációjánál is felhasználják; sikeresen gyógyítják az autizmust.


35 cm átmérőjű, és 2 cm vastag bársonyos posztó anyagból készült ülőpárna, amiben szivacsos töltet van. Az unikornisokhoz hasonlóan, a delfinek is a Szíriuszról származnak. A Földet segítő elementálok – Tündérek, Koboldok, Unikornisok, Nimfák, Sellők..
4,500 Ft
Mutatás 1-től 1-ig 1 termékből (1 oldal)