You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Ezotextil Kft.

Rólunk

Cégünk 2006 óta készít és forgalmaz ezoterikus textíliákat.

Útkeresésünk során jött az ötlet, hogy a meditáláshoz milyen nagyszerű segédeszköz lenne különféle szakrális szimbólumokkal ellátott textíliákat gyártani. Így született meg az első termékünk, a lágy tapintású anyagra nyomtatott muszlin kendő.

Ilyen muszlin kendőt viselve jártunk Szabó Pálma Alonee Kryon programjaira, ahol többen kérték hogy készítsünk kendőt az ezeken a meditációkon megismert szimbólumokkal. Többek között ekkortájt született a Szeretet Egysége, és a Gyógyító Kereszt képünk is.

Szintén 2006 környékén, már elérhetőek voltak Magyarországon a Lee Carroll által írott Kryon könyvek, valamint Szigeti Antal által fordított Michelle Eloff médium közvetítései, ahol megismerkedhettünk jó néhány újabb szakrális szimbólummal. Ezen spirituális jelképrendszerekből is készültek textil termékek. Kérésre elkezdtünk fényes felületű szatén anyagra terítőket és faliképeket, majd később pedig akasztós képeket gyártani, ezzel bővítve termékcsaládunkat.

Egyre több emberhez és meditációs csoporthoz jutottak el a termékeink, és az ő igényeik által is bővült a termék listánk, többek között, elkészült a gyönyörű színekben pompázó csakrasoraink első verziója is, aminek továbbfejlesztett változatai mind a mai napig kitüntetett figyelmet kapnak a vásárlóinktól, amiért őszinte hálával tartozunk.

2009 táján találkoztunk Sabine Sangitar 55 Atlantiszi Kristály szimbólumaival, melyek azonnal belopták magukat a szívünkbe. Elkezdtünk összeállítani egy olyan kép anyagot, amit ma terítő, kendő, sál, akasztós kép, valamint párnahuzat formájában gyártunk. Emellett készítettünk egy írásos anyagot is, ahol lefordítottuk a szimbólumokhoz tartozó angol nyelvű leírást.

Mind a mai napig folyamatosan azon dolgozunk, hogy a kínálatunk a lehető legtöbb igényt kiszolgálja.