Rólunk

 

Cégünk 2006 óta készít ezoterikus szimbólumokat tartalmazó textíliákat.

Régészeti leletek bizonyítják, hogy a szakrális jelképek részei voltak őseink mindennapjainak: a szimbólumok áldásos, védő, óvó, és gyógyító hatását használták épületeikben, templomaikban, valamint kegyhelyeiken. 

Minden kultúra kereste a szemmel nem látható teremtő erőt, az ősokot, az ősi gyökereket. Ezek a szakrális jelek állandó kapcsolatot biztosítottak az Égi birodalmak és az emberek között. Figyelmeztettek valami nálunk hatalmasabb, áthatóbb erőre, és ez így van mind a mai napig. 

Az általunk gyártott ezotextílek méltó díszei lehetnek bármelyik helyiségnek, legyen az egy nappali, munkahely, rendelő, vagy akár egy iroda. Azonban ennél sokkal többek, hiszen a rajtuk lévő szimbólumok által lehozott energiák átrezegtetik a körülöttük lévő teret, és így hatással vannak az ebben a térben tartózkodókra is. 

A szimbólumok hangulatot teremtenek a meditációhoz, az elmélyüléshez, átjárnak áldásos energiáikkal, melyek segítenek az ellazulásban, s abban, hogy elménket lecsendesítve meghalljuk az Égiek szerető útmutatásait. Amikor tudatos utat járunk - amely során feloldjuk a múlt blokkjait -, harmóniát, egyensúlyt, egészséget, bőséget teremtünk életünkben.

Igyekeztünk szimbólumainkat és képeinket úgy összeválogatni, hogy az útkeresők széles táborát kiszolgáljuk. Választékunkban mind az egyházi és vallási hitrendszerrel rendelkező, mind az egyiptomi gyökerekhez vonzódó, a gyógyító energiákkal munkálkodó, az indiai kúltúrákat előnyben részesítő és az angyali birodalmak varázsában elmélyülő útkereső is egyaránt megtalálhatja a számára kedves motívumokkal rendelkező termékeket.

Nyitott szívvel várjuk az új irányzatokat és jelképrendszereket használók javaslatait, egyedi megrendeléseit. Valamint szeretettel várjuk mind viszonteladók, mind egyéni vásárlók érdeklődését és megrendelését.

Áldás és Fény kísérje útján!

az Ezotextil Kft. csapata