Termékismertető PDF Nyomtatás E-mail

 

Összes termék <- klikk a linkre a termékeink megtekintéséhez!

 

Cégünk olyan ezoterikus, illetve szakrális szimbólumokkal ellátott termékeket gyárt és forgalmaz, melyek modern világunk részei lehetnek, díszíthetnek egy szépen berendezett lakást, munkahelyet, rendelőintézetet, irodát, jóga-, spirituális központot vagy akár jól illeszkedhetnek egy divatos öltözékhez is.

 

Textíliáink ősi és modern jelrendszereket jelenítenek meg. Ezek a szimbólumok emelik rezgésszintünket, védenek, harmonizálnak, gyógyítanak és tisztítanak nemcsak bennünket, hanem a körülöttünk lévő teret is.

 

Termékeink között megtalálhatóak: terítők, kendők, sálak, akasztós képek, füzérképek, díszpárnák, meditációs ülőpárnák, puffok, babzsákok, zsámolyok, függönyök, ágyhuzatok, polifoam tartók, szatyrok, dobtartók, papucsok, pólók, valamint ásvány-, telefon-, illetve kártyatartók. A termékcsaládok skáláját, illetve a textílákon megjelenő szimbólumok csoportjait folyamatosan bővítjük.

 

Széles áruválasztékkal, valamint nagy raktárkészlettel várjuk a kedves érdeklődőket, viszonteladókat és egyéni vásárlókat. A folyamatos gyártás alatt álló mintáink mellett, egyedi elképzeléseiket is szívesen megvalósítjuk. Segítünk természetgyógyász-, valamint jógaközpontok dekorációjában és berendezésében is.

 

Kellemes böngészést és vásárlást kívánunk!

 

 

Terítő

 

Terítőinket, melyek 70x70 cm-es méretben kaphatóak, gyönyörű, fényes, lágy tapintású szatén dekorselyem anyagból gyártjuk, mely könnyen kezelhető. Ez a fajta textil anyag kézzel mosható, vasalható, valamint szín és formatartó.

 

Ajánljuk asztali díszként, házi oltárra, meditációkhoz, de akár szépen mutathat egy falfelület dekorációjaként is!

 

Kendő

 

Kendőinket, melyek 70x70 cm-es méretben kaphatóak, finom, lágy tapintású muszlin anyagból gyártjuk, mely könnyen kezelhető. Ez a fajta textil anyag kézzel és géppel is mosható, vasalható, valamint szín-, és formatartó.

 

Ajánljuk öltözködéshez kiegészítőként, gyógyító kezelésekhez, meditációkhoz, házi oltárra de akár szépen mutat asztalon, terítőként is!

 

Párnahuzat

 

Párnahuzatainkat, melyek 35x45 cm-es méretben kaphatóak, mind a két oldalán mintázott, szépen kivitelezett, fényes, lágy tapintású szatén anyagból gyártjuk, mely könnyen kezelhető. A huzat alján bújtatott, esztétikusan konfekcionált cipzár található. Ez a fajta textil anyag kézzel mosható, vasalható, valamint szín-, és formatartó.

 

Külön megrendelésre a huzatba illő párnatöltet is vásárolható. A párnatöltet anyaga: antiallergén poliészter szálacskák.

 

 

Csakrasor

 

Csakrasorainkat, melyek 22x135 cm-es méretben kaphatóak, fényes, lágy tapintású szatén anyagból gyártjuk, mely könnyen kezelhető. Ez a termékünk akasztós kivitelben, alul-felül merevítőpálcával készül, s a testünk 7 fő csakrájának a szimbólumrendszerét ábrázolja. Ez a fajta textil anyag kézzel mosható, vasalható, valamint szín-, és formatartó.

 

Ezen termék igazán szép dísze lehet egy modern lakásnak, irodának, vagy központnak. Segít a meditációban, az ellazulásban, gyógyító kezeléseknél, illetve csakráink tisztításában és harmonizálásában.

 

Sál

 

Sálainkat, melyek 22x135 cm-es méretben kaphatóak, finom, lágy tapintású muszlin anyagból gyártjuk, mely könnyen kezelhető. Ez a fajta textil anyag kézzel és géppel is mosható, vasalható, valamint szín-, és formatartó.

 

Ajánljuk öltözködéshez, vagy meditációs szertartások, gyógyító kezelések kiegészítőjeként.

 

Telefontartó

 

Telefontartóink, melyek 7x12 cm-es méretben kaphatóak, plüss anyagra nyomott, nyakba akasztós zsinórral ellátott, különböző szimbólumokkal díszített termékek. Ez a fajta textil anyag kézzel és géppel is mosható, vasalható, valamint szín-, és formatartó.

 

Ásványtartó

 

Ásványtartóink, melyek 9x9 cm-es méretben kaphatóak, plüss anyagra nyomott, fölül összehúzható zsinórral ellátott termékek. Ez a fajta textil anyag kézzel és géppel is mosható, vasalható, valamint szín-, és formatartó.

 

Kártyatartó

 

Kártyatartóink, melyek 14x15 cm-es méretben kaphatóak, plüss anyagra nyomott, fölül összehúzható zsinórral ellátott termékek. Ez a fajta textíl anyag kézzel és géppel is mosható, vasalható, valamint szín-, és formatartó.

 

Akasztós Képek

 

Akasztós képeinket, melyek 30x35cm-, 40x50 cm-, 60x80 cm-es méretben kaphatóak, fényes, lágy tapintású szatén anyagból gyártjuk, mely könnyen kezelhető. A szimbólumokkal ellátott képek, felül vékony pálcával vannak merevítve, vékony zsinórral ellátva. Ez a fajta textil anyag kézzel és géppel is mosható, vasalható, valamint szín-, és formatartó.

 

Szatyor

 

Szatyrainkat, melyek 30x30-, valamint 39x45 cm-es méretben kaphatóak, mind a két oldalán mintázott, erős, hurkolt, poliészter anyagból gyátjuk. Ez a fajta textil anyag kézzel és géppel is mosható, vasalható, valamint szín-, és formatartó.

 

Ülőpárna

 

Ülőpárnáink, melyek 35 cm átmérőjű, valamint 2 cm vastag szívaccsal kivitelezett méretben kaphatóak, minden oldalán szimbólumokkal ellátott, finom tapintású, plüss anyagra gyártott termékek. Ez a fajta textil anyag kézzel és géppel is mosható, vasalható, valamint szín-, és formatartó.

 

Ajánljuk akár otthoni, akár a szabadban való használatra, autóban.

 

Puff

 

Puffjaink 40 cm magas 50 cm átmérőjű henger alakú termékek, melyek két részből állnak. A külső, színes, ezoterikus mintával nyomtatott, zipzárral ellátott huzatból, és a belső hengerből, amely hungarocell golyócskákkal van feltöltve. A töltőanyag utántölthető. Ez a fajta textil anyag kézzel és géppel is mosható, vasalható, valamint szín-, és formatartó.

 

 

Zsámoly

 

Zsámolyaink, melyek 50 cm átmérőjű, 25 cm magas korong alakú kivitelezésben kaphatóak, minden oldalán szimbólumokkal ellátott, finom tapintású, plüss anyagra gyártott termékek. A huzat cipzárral ellátott, minden oldalán nyomott, egyedi megrendelésre készülő, anyaga mosható. A belső része szintén zipzárral ellátott hungarocell golyócskás töltőanyaga utántölthető.

 

 

Ajánljuk meditációhoz és ülő pozicióban való jógázáshoz.

 

Papucs

 

Papucsaink vendég papucsok, plüss anyagra nyomott, szines, szimbolumokkal és csúszászgátló talppal ellátott termékek. A talprészben belül 1 cm-es polifoam réteg van. Ez a fajta textil anyag géppel mosható, vasalható, valamint szín-, és formatartó.

 

 

Pólók

 

Különböző ezoterikus szimbólumokkal hímzett, kíváló minőségű, Friut of the Loom márkájú pólókból készítjük felsőruházati termékeinket. Ez a fajta textil anyag kézzel és géppel is mosható, vasalható, valamint szín-, és formatartóak.

 

Dobtartók

 

Dobtartóinkat saját, és hozott minta alapján, egyedi megrendelésre készítjük. Anyaga erős, strapabíró dekoranyag, amelynek minden oldalára kerülhet szimbólum. Ez a fajta textil anyag kézzel és géppel is mosható, vasalható, valamint szín-, és formatartó.

 

 

Polifoam Tartók

 

Polifoam tartóinkat különböző ezoterikus mintákkal készítjük. Anyaga erős, strapabíró anyag. Ez a fajta textil anyag kézzel és géppel is mosható, vasalható, valamint szín-, és formatartó.

 

Egyedi Megrendelések

 

Egyéni igények alapján készítünk függönyöket, ágyneműt, valmint molinókat is.

 

*****

 

Az ezotextilek méltó díszei lehetnek bármelyik helyiségnek, legyen az egy nappali, munkahely, rendelő, vagy akár egy iroda. Azonban ennél sokkal többek, hiszen a rajtuk lévő szimbólumok által lehozott energiák átrezegtetik a körülöttük lévő teret, és így hatással vannak az ebben a térben tartózkodókra is.

 

Ha nemcsak “díszként” használjuk őket, akkor meditációinknál magunk elé téve, mögénk helyezve, esetleg ráülve, ráfekve, magunkra terítve kérjük a textílek szimbólumai által képviselt energiákat.

 

A terítőink és faliképeink anyaga jó minőségű, tartós dekor selyem. Kendőink lágy esésű, finom muszlin anyagok, melyeket hordhatunk nyakon, fejen vagy bármely testrészünkön.